In 2014 is Beaudelor Cosmetics genomineerd voor de Beauty Astir Awards, in de categorie ‘’Best Beauty Discovery’’. Voor de dertigste keer werden deze Awards uitgereikt voor de beste cosmeticaproducten van het jaar. Hierbij gaat het om de mooiste, beste en meest innovatieve beautyproducten van 2014, waarvoor Beaudelor’s sprays genomineerd zijn! De vakkundige beautyjury beoordeelt de genomineerde beautyproducten, en zal hieruit de besten kiezen in de verschillende categorieën. Vandaag de dag heet het Dutch Beauty Award, en is het de meest felbegeerde beautyprijs van Nederland, met de mooiste cosmeticamerken!

Beaudelor Cosmetics is ook genomineerd voor ‘’Best New Premium Skincare’’ bij de Pure Beauty Global Awards in 2020. Dit is de derde editie van deze Awards, waarbij er 39 categorieën zijn en winnaars worden geselecteerd uit 33 deelnemende landen. De meest innovatieve en internationale merken worden genomineerd bij deze Awards, waar Beaudelor Cosmetics er een van is! De juryleden, bestaande uit internationale beauty experts, stemmen voor de winnaars, waarbij er wordt gekeken naar verschillende features, zoals innovatie, verpakking en effectiviteit van het product

Ook in 2021 is Beaudelor Cosmetics genomineerd voor de Dutch Beauty Award in de categorie ‘’Made in NL’’. Hierbij worden de beste, mooiste en   meest originele cosmeticaproducten beoordeeld door de jury, ook wel de Experts of Beauty genoemd. Er zijn 25 categorieën waaronder 200   producten vallen. De categorie ‘’Made in NL’’- waarvoor Beaudelor’s sprays genomineerd zijn – is gebaseerd op de allernieuwste ontwikkeling in   cosmetica, met een combinatie van innovatieve formules met de nieuwste cosmetica trends!