REACTIES

Na aanleiding van het grote aantal positieve reacties op onze producten hebben we deze reactie pagina gemaakt. Wij horen graag over uw ervaring met onze producten!

20 antwoorden
 1. Wilma van Rijckevorsel - Blogger Beautytijd
  Wilma van Rijckevorsel - Blogger Beautytijd zegt:

  De glow en hydratatie in combinatie met de frisse en zachte huid die je krijgt na het opsprayen vind ik echt fantastisch!

  Beantwoorden
 2. Carly Hughes - Actress American Housewife
  Carly Hughes - Actress American Housewife zegt:

  The Beaudelor sprays are lovely and refreshing! And the scent is light and not over powering! They are divine and light, just what I need in this quarantine.

  Beantwoorden
 3. Barabara
  Barabara zegt:

  What beautiful products! My skin is really hydrated and it smells delicious. The glow is great! My legs seem browner and the face spray gives my make-up a super nice effect. I have been using it for about 3 weeks now and I have recently been complimented. When the weather is hot, the face spray is a nice refreshment that you can apply over your make-up without fading out. The effect of the Divine Sensation sprays is actually difficult to explain. You just have to experience it yourself.

  Beantwoorden
 4. Cynthia Hermans
  Cynthia Hermans zegt:

  Ik vind de spray erg fijn en ik gebruik hem vaak in het vliegtuig, je voelt gelijk verfrissing en je krijgt er een mooie glow van.

  Beantwoorden
 5. Yvonne van Beers
  Yvonne van Beers zegt:

  Prachtig product, de cashmere verzacht je huid, de spray verfrist en het pure goud maakt de verzorging af en geeft je huid de sparkle!

  Beantwoorden
 6. Jeannette Bloem
  Jeannette Bloem zegt:

  Vannacht niet zo goed geslapen (uur wakker gelegen) en wakker geworden alsof ik door een vrachtwagen ben overreden. Divine Sensation facial spray erop en voila; klaar om de dag te beginnen!

  Beantwoorden
 7. Leila
  Leila zegt:

  Super fijn product en wat een mooie glow. Ik gebruik het nadat ik mijn make up heb aangebracht je ziet er gelijk stralend/fris uit!! Musthave voor in je tas

  Beantwoorden
 8. Marjorie
  Marjorie zegt:

  Geweldig concept en cadeau. Heerlijk verfrissend. Ruikt lekker OMG. Ik ben er superblij mee. Als ik het gebruik is het als blijk van waardering naar mezelf. Must have voor elke lady!

  Beantwoorden
 9. Jacqueline Sajet
  Jacqueline Sajet zegt:

  Jaren geleden al met Laurette en Beaudelor in contact gekomen, sinds dit jaar heeft zij haar producten vernieuwd, ik dacht gelijk bestellen, want ik vond het jaren geleden al ene zeer fijn product. Zalig tijdens mijn reizen, in het vliegtuig, even die opkikker voor je huid, je komt geheel ontspannen aan op je eindbestemming!

  Beantwoorden
 10. yolande
  yolande zegt:

  Wat een heerlijke uitkomst is Divine! Lange dagen onderweg,verwarming op hoogste stand in de auto of smeltend achter het stuur, Nederland is nooit consistent. Ik zit daarbij veel in vergaderingen, in droge vergaderruimtes. In je autospiegel op weg naar huis of café zie je vaak pas wat het effect is van zo’n lange dag. In mijn geval, glimmende neus en wangen. Niet zo aantrekkelijk dus. Geen tijd (en zin) en te onhandig om dat allemaal goed bij te werken. En dat is precies wat Divine voor je doet, het fixeert en verfrist. De geur is ook uitermate lekker. Natuurlijk, in balans en ingetogen ruik je dat het gewoon klopt qua ingrediënten. Heel belangrijk, want zeker als je de spray in je gezicht gebruikt moet het prettig ruiken. Dit is wat mij betreft ook het ideale en originele cadeau voor vriendinnen, zusjes, moeders.Hopelijk ontdekken veel meer mensen dit product. Echt een fantastische ontdekking.

  Beantwoorden
 11. Sylvia Dornseiffer
  Sylvia Dornseiffer zegt:

  De spray Divine Sensation biedt uitkomst wanneer je zoals ik gekluisterd bent aan huis. Gelukkig is het van tijdelijke aard, maar wat droogt je huid snel uit door de centrale verwarming en het tekort aan een weldadige bries of plensbui! Divine Sensation lost dat nu voor me op en heeft een fantastisch effect op mijn huid en humeur. Ik kan de spray iedereen aanraden, jong en oud, voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Divine Sensation is niet alleen weldadig en heerlijk fris, maar in cadeauverpakking ziet er ook nog eens geweldig uit!

  Beantwoorden
 12. Jasmina
  Jasmina zegt:

  Ik heb vorig jaar kennisgemaakt met Divine Sensations en ik kan niet meer zonder! Het is moeilijk uit te leggen wat een geweldig effect dit op je huid heeft, je moet het echt zien en voelen. Ik reis veel, heb te maken met airco’s, hitte & kou, met Divine Sensations houd ik mijn huid jong en fris. Ontzettend blij mee!

  Beantwoorden
 13. Janine
  Janine zegt:

  Eindelijk eens een product dat écht werkt! Het doet gewoon wat het belooft. Wat een verfrissing en tegelijk een zachte huid. Ik heb deze super combinatie nog nooit in een ander product gevonden. Dus nooit meer de deur uit zonder spray.

  Beantwoorden
 14. Petra Tiel
  Petra Tiel zegt:

  Een life-saver, of in dit geval droge huid-saver, in de winter. Airco en verwarming in de auto en op kantoor zijn verre van prettig. De Divine Sensation spray biedt hulp en zit daarom standaard in mijn tas. Heel fijn product.

  Beantwoorden
 15. Linda van Dijk
  Linda van Dijk zegt:

  De Divine Sensation Spray is een geweldig product! Ik ben een echte make-up-addict en gebruik de Divine Sensation als setting spray over mijn make-up heen om m’n huid te laten stralen en het de hele dag perfect te laten zitten. Het zorgt er ook voor dat je foundation en poeder er niet ‘pancakerig’ uit ziet. En daarnaast is het ook een heerlijk verfrissende oppepper voor als ik een snelle touch-up nodig heb tijdens mijn drukke werkdagen als schoonheidsspecialiste. Ideaal!

  Beantwoorden
 16. Sylvie Grigoleit
  Sylvie Grigoleit zegt:

  Ik heb Divine Sensation onlangs veel gebruikt toen ik na een operatie in een revalidatiekliniek verbleef. De droge lucht door de cv daar maakt je huid erg droog en door de spray enkele keren per dag te gebruiken had ik nergens last van.
  Het is aangenaam verfrissend, verzacht duidelijk de huid en bovenal belangrijk voor mij; hydraterend.
  Kortom, een fijn product!

  Beantwoorden
 17. Nicoline van der Pas
  Nicoline van der Pas zegt:

  Een ontdekking is het zeker. Water verfrist maar gooit mijn eye liner, rouge en lippenstift ( het enige wat ik gebruik) in de war of laat dit uitzakken en verdwijnen. Deze Sensatie is gewoon Devine! Verpest je gezichtsopmaak niet en verfrist direct en maakt mijn huid zacht. Bovendien voel ik mij bewust worden van een frisheid die invloed heeft op die laatste werkende uren van de dag waarbij ik Divine Sensation goed kan gebruiken. Ook voor mijn hals even tussendoor is het een instante opknapper. Ik heb het permanent in mijn tas!

  Beantwoorden
 18. Angelina Hammond
  Angelina Hammond zegt:

  Je kent het wel, zo’n doffe en vermoeid gevoel in de middag. Zeker na een dag met veel computerwerk en vergaderingen. En dat lees je zelfs van je gezicht af. Daarom vind ik Divine Sensation echt een uitkomst! Even een druk op de knop en mijn gezicht ziet er gelijk heel anders uit: fris, stralend alsof ik een boswandeling heb gemaakt of even in de zon heb gezeten. ’t Gekke is, dat als je je gezicht zo’n boost geeft, je gelijk ook energieker voelt. Topproduct, heel fijn en makkelijk om te gebruiken. Een aanrader!

  Beantwoorden
 19. Sandra
  Sandra zegt:

  Wat een heerlijk verfrissende en verzorgende spray! Ik heb de spray altijd in mijn tas om het meerdere malen per dag te gebruiken. Zeer verslavende spray! In vergelijking met andere sprays heeft deze alles in één.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *